Aria image

Aria

Aria apartman uključuje 2 spavaće sobe sa velikim bračnim krevetima i vlastitim balkonima, kupaonicu sa tuš kabinom te potpuno opremljenu kuhinju sa blagavaonicom. Orijentiran je jug - jugoistok i nalazi se na prvom katu. U sobe je moguće smjestiti krevetić za bebe uz prethodni dogovor.

Bonaca image

Bonaca

Bonaca apartman uključuje jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa kutnom garniturom na razvlačenje za dvije osobe, kupaonicom sa tuš kabinom te potpuno opremljenom kuhinjom. Apartman ima poseban ulaz i terasu, a u spavaću sobu je moguće smjestiti krevetić za bebe uz prethodni dogovor.

Leut image

Leut

Ovaj studio apartman nudi ugodan smještaj za dvije osobe, a uključuje sobu sa bračnim krevetom, opremljenu kuhinju sa stolom za ručavanje, terasu te kupaonicu sa tuš kabinom. Apartmanu je moguće dodati zasebnu spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom uz prethodni dogovor i dodatnu naknadu te ovisno o dostupnosti iste.

Burin image

Burin

Ovaj apartman uključuje jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom, potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak gdje se nalazi kutna granitura na razvlačenje za dvije osobe, balkon te dodatna kupaonica sa tuš kabinom. Nalazi se na prvom katu objekta.

Nocturno image

Nocturno

Nocturno apartman nudi prostranost i uključuje 2 bračna kreveta, prostor za dnevni odmor, opremljenu kuhinju sa blagovaonskim stolom, kupaonicu sa tuš kabinom te terasu. U spavaću sobu moguće je dodati krevetić za bebe uz prethodni dogovor. Apartmanu je moguće dodati zasebnu spavaću sobu sa vlastitom kupaonicom uz prethodni dogovor i dodatnu naknadu te ovisno o dostupnosti iste.

Sole image

Sole

Ova soba pogodna je za dvije osobe. Uključuje veliki bračni krevet, garderobni ormar, TV te kupaonicu sa masažnom kadom. Smještena je u prizemlju objekta.

Tramontana image

Tramontana

Tramontana apartman uključuje dvije spavaće sobe sa velikim bračnim krevetima i vlastitim kupaonicama, opremljenom kuhinjom i terasom. Prilagođen je za invalide i nalazi se u prizemlju objekta.

Nocturno Sole image

Nocturno Sole

Ovo je kombinacija apartmana Nocturno za 4 osobe koji uključuje 2 bračna kreveta, kuhinju, prostor za dnevni odmor i terasu i sobe Sole za dvije osobe sa bračnim krevetom i kupaonicom. Jedinice je moguće unajmiti zajedno obzirom da se nalaze jedna pokraj druge.

Leut Sole image

Leut Sole

Ovo je kominacija studio apartmana Leut za dvije osobe koji uključuje bračni krevet, kuhinju, kupanonicu i terasu te sobe Sole za dvije osobe sa vlastitom kupaonicom.